Sex

ZACHTJES

…Tergend langzaam beweegt hij zijn gezicht nog dichter naar dat van mij toe, tot zijn lippen die van mij raken. Hij beweegt zijn hoofd heel zachtjes op en neer zodat zijn lippen die van mij laten bewegen. Dan houd ik het niet meer en grijp ik hem stevig vast terwijl ik hem hevig zoen. Onze tongen spelen met elkaar en mijn handen krioelen in zijn natte haren.

Hij laat me niet lang de leiding nemen. Al snel duwt hij me tegen de wand van de douche. Ik hap naar adem als hij me optilt en ik zijn benen om hem heen sla. Zijn handen grijpen in mijn billen.

“Doe de douche uit,” beveelt hij. Ik draai aan de knop en hij tilt me richting het bed waar ik de afgelopen nacht nog met zijn broer heb geslapen. Hij gooit me erop neer en duikt erachteraan.

Hoe ruig en hardhandig hij nog in de keuken was, zo zacht en lief doet hij nu. Zijn mond legt een weg af van mijn nek via mijn borsten, over mijn buik, nog verder naar beneden waar hij mijn dijen kust voordat hij ertussen duikt. Bij de aanraking van zijn tong op mijn clit verscherpen al mijn zintuigen…

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *