Sex

DE WARME STRALEN

…Ik kan de verleiding niet weerstaan. Ik loop naar de badkamerdeur en zie dat hij hem niet op slot heeft gedaan. Heeft hij dat expres gedaan? Of heeft hij er gewoon niet bij nagedacht?

Geruisloos duw ik de hendel naar beneden en trek ik de deur naar me toe. Hij heeft niet door dat ik binnenkom en dus doe ik de deur even geruisloos weer achter me dicht. Even blijf ik vertwijfeld met de hendel achter mijn rug in mijn hand staan. Dan doe ik twee stappen naar voren en kijk ik de douche in. Zijn natte gespierde lichaam doet me tintelen tussen mijn benen. Hij staat met zijn ogen dicht en zijn gezicht naar boven gericht richting de straal terwijl hij zijn handen over zijn gezicht door zijn haar haalt.

Ik maak een zacht kuch geluid om te laten weten dat ik daar staat. Gelijk doet hij zijn ogen open en kijkt hij me aan. Met een bloedserieus gezicht steekt hij zijn hand naar me uit. Ik doe een stap naar voren, pak zijn hand aan en laat me de douche in trekken. Ik voel de warme stralen op mijn lichaam vallen als mijn gezicht vlak voor dat van hem blijft hangen.

“Hi…” Begint hij. “Hi…” Is het enige wat ik terugzeg…

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *