Sex

EEN VEELBETEKENENDE BLIK

…“Jezus, sorry, ik hield het niet langer.” Hijgt hij terwijl hij uit me glijdt.

“Is oké”, is alles wat ik kan uitbrengen. Ik raap mijn shirt van de grond en trek het weer over mijn hoofd terwijl ik naar de wc loop.

Als ik terug kom staat hij, weliswaar nog steeds zonder shirt, alweer de krieltjes te snijden. “Ben je oké?” vraagt hij me terwijl hij me enigszins schuldig aankijkt. “Ja, helemaal oké.” Stel ik hem gerust. “Zullen we maar snel weer doorgaan met koken?”

Hij knikt en zwijgend draaien we samen het kerstdiner in elkaar. Af en toe proeven we wat van elkaar of schenkt hij de wijnglazen bij. Maar behalve een enkele veelbetekenende blik naar elkaar blijven we uit elkaars aura.

Als we bijna klaar zijn besluit hij vast naar boven te gaan om te douchen en om te kleden. Ik zet nog even de panna cotta in de koelkast en volg hem dan naar boven. In de slaapkamer kleed ik me langzaam uit en bekijk ik mijn naakte lichaam dan aandachtig in de spiegel. Ik hoor de straal van de douche op de stenen badkamertegels kletteren en kan de gedachte aan zijn naakte lichaam in mijn douche niet verdringen…

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *